Over mij

Mijn naam is Dorise, samen met mijn man woon ik in Ede. Ik heb Psychologie (BSc.) en Bedrijfskunde (MSc.) gestudeerd en diverse werkervaring opgedaan in de mkb, de zorg en bij gemeentelijke instanties op het gebied van HR, personal coaching, studiebegeleiding, training, assessments en ontwikkeladvies.

Ik ontdekte dat mijn passie ligt op het snijvlak van mens en werk en dat ik het mooi vind om mensen te begeleiden in hun zoektocht op het gebied van werk en studie. Daarin heb ik oog voor wie iemand is als mens en wat belangrijk is voor hem of haar in het leven. Ik heb de passende coachopleiding Individuele Coaching van Coachboulevard gedaan en ben aangesloten bij St!R, het register voor professioneel begeleiders. Belangrijk vind ik het om coachees professionele en onderbouwde coaching te bieden, zodat iemand achteraf zegt: dat was een waardevol proces! 

 

"Jij coacht met je hart. Dat merkte ik in je woorden, je daden en in je zijn."

 

Coachees zien mij als geïnteresseerd, accepterend, gelijkwaardig, samenwerkend, respectvol, resultaatgericht, professioneel, geduldig en duidelijk. 

Ik werk vanuit mijn geloof met liefde, respect en integriteit. Ben jij christen en wil jij aandacht voor het maken van keuzes en stappen vanuit een christelijke levenswijze? Dan is dat goed mogelijk in je coachtraject.