Werkwijze

 

 

We starten coaching altijd met een intakegesprek om te kijken welke vraag en verwachting jij hebt. Op basis daarvan kijken we samen wat er nodig is en doe ik je een voorstel.

 

Vervolgens stellen we samen doelen op, waarbij ik je uitdaag deze zo concreet mogelijk te benoemen.

 

We bepalen de weg ernaar toe waarbij je aan het einde van het traject de gewenste, passende stappen hebt gemaakt. Hiervoor gebruiken we de Blossoms Roadmap.

 

De stappen die je maakt, zijn niet alleen bedoeld om er op korte termijn iets aan te hebben, maar ook om te kijken wat dit betekent voor de langere termijn. 

 

Je bepaalt zelf of je tussen de coach gesprekken door opdrachten wilt doen. Dit is aan te raden voor het versterken van jouw zoek- en leerproces. We evalueren tussentijds en aan het einde van het traject voor borging van jouw leren.

 

Verder...

... kan ik je wanneer gewenst, helpen te visualiseren door middel van tekenen en beelden tijdens de gesprekken. Vind ik leuk om te doen en het geeft jou helderheid en overzicht.

... is het goed om te weten dat ik St!R-opgeleid ben. Hiermee kan ik je professionele coaching bieden en werk ik volgens de ethische gedragscode voor coaches.  

 

Neem gerust vrijblijvend contact op als je vragen hebt of als je wilt weten of ik bied wat je zoekt. 

Tarieven

Voor particulieren

Het kan prettig zijn van tevoren te weten wat je investeert in het coachtraject. We plannen eerst een intakegesprek en kijken we samen wat er nodig is. Na het intakegesprek doe ik je een voorstel met een aanpak op maat en geef ik aan hoeveel tijd en geld je investeert in je traject. Heb je vragen of wil je eerst kennismaken en kijken of je met jouw vraag bij Blossoms Coaching terecht kunt, bel of mail gerust!

Het particuliere tarief is €80,= per uur (incl. btw). 

 

Voor zakelijke klanten

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een offerte op maat.